Home
Het appartement
Foto's
Prijzen
Boeken
Contacteer ons
Callao Salvaje
English Version
 Boeken
Boek het appartement.
                 klik hier »
 Kaart
Kijk waar Callao Salvaje gelegen is .
           Ga naar Kaart »

 

Sunset View: Het appartement

Welkom in ons gezellige appartement te Callao Salvaje aan de zuidkust van het eiland Tenerife. Als je zoekt naar een comfortabele vakantie in je eigen appartement, stop dan met zoeken!

In dit mooie appartement is er plaats voor 6 personen. Ideaal voor een relaxe zonnige vakantie.

Accomodatie
Het appartement heeft een ruime living en is comfortabel en hedendaags ingericht.
Terrasdeuren geven uit op het grote half-beschaduwde terras met de nodige tuinmeubelen voor de thuisblijvers. Er is ook een terras aan de andere (schaduw)kant van het appartement.
Eten kan je gewoon buiten.

De volledig uitgeruste keuken bevat een microgolfoven, electrisch fornuis, ijskast, toaster en alle benodigdheden om te koken, een electrische bbq, wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

De hoofdslaapkamer heeft een dubbel bed en een badkamer. De 'gele slaapkamer' heeft een enkel bed dat kan aangepast worden naar een dubbelbed. De 'rode slaapkamer' heeft een stapelbed. In de gang is er tevens een tweede badkamer.

Alle slaapkamers hebben ingebouwde kasten, nachttafels met nachtverlichting. De hoofdslaapkamer heeft plafondventilatie.

De twee badkamers zijn uitgerust met bad, douche en WC, wastafels met uiteraard warm water. Alle linnen en handdoeken zijn aanwezig. Strandhanddoeken dient u zelf mee te brengen.

Relax en 'have fun'
Wie gewoon de rust zoekt kan dus het hele verblijf terplaatse blijven, heerlijk terrassen en salamanders volgen die de warmte zoeken tussen de rotsen. Of gewoon aan het zwembad liggen tot alleen nog een frisse duik in het zwembad je kan afkoelen. Er is ook een kinderzwembad.

In alle luxe...
Het appartement heeft ook een lift. Hoewel je die wellicht enkel zal gebruiken om je bagage tot op de juiste verdieping te brengen.
Satelliet TV is er ook met Nederlandse, Duitse, Spaanse en Engelstalige kanalen (onder normale omstandigheden).

Bekijk de foto's hier.

 

Copyright © 2007 - All rights reserved
Tenerife Sunset