Home
Het appartement
Foto's
Prijzen
Boeken
Contacteer ons
Callao Salvaje
English Version
Kaart
Bekijk waar het appartement gelegen is op Tenerife.
                 Klik Hier »
Tenerife: Callao Salvaje

Callao Salvaje is een rustig dorp gelegen aan de zuidkant van het eiland Tenerife. Een bescheiden gemeente waar je weliswaar voldoende bars en restaurants vind in een relaxe atmosfeer onder de hoede van de overal aanwezige hoogste berg van Spanje : de Teide.

Een wandeling langs de kust langs de bananen plantages en kronkelend doorheen de "baranco's". Of gewoon rustig in de zon liggen langsheen de ruwe kliffen van de romantische baai. Callao Salvaje is ideaal voor hen die een rustige vakantie willen en tegelijkertijd niet zo ver van de drukkere toeristische centra willen zijn.

Wil je naar het strand? Op 10 minuten rijden vind je het strand van Fañabe. Restaurants, shopping, maar vooral een mooi strand waar het zalig genieten is onder een rieten parasol. Even genoeg van de zee? Geen probleem, je kan via de promenade naar de drukkere centra als Los Cristianos en Las Americas. Onderweg genietend van de haven van Torviscas waar je de vissen tussen de mooie boten ziet zwemmen, van de vele bars en restaurants, van de coole surfer boys and girls, de shops, en de yachten langs de kustlijn.

Callao Salvaje ligt op 25 minuten afstand van de haven van Los Gigantes, een van de meest idilische plekjes van het eiland. Rond de levendige haven waar je uitstappen met de boot kan boeken, aan watersport kan doen of gewoon relaxen en de wereld aan je voorbij kan laten gaan. Een must.

Dit alles kan dus per auto. Een auto huren kan aan de luchthaven of in het dorp zelf. Maar je kan ook gewoon de bus nemen op 50 meter van het appartement.

Copyright © 2007 - All rights reserved
Tenerife Sunset